2019

Oktober

19:e

Nu är det mycket som har hänt.... Vi är på utställningar titt som tätt hela tiden och jag har uppdaterat resultaten. Det har flyttat in en ny hona hos oss! SE*Tiddly River's Beverly heter hon och det är så kul att få hem henne då hon har alla våra katter i sin stamtavla! Mynta har flyttat hem till sin bror Tamarind och deras andra katter och hon trivs jättebra där. Sen har det hänt en tråkig sak också. HC fick åka in på kejsarsnitt och tyvärr så klarade sig inte bebisarna och de kunde tyvärr inte rädda livmodern, så nu är hon kastrerad. Men vi försöker och titta framåt, Pinky och Pyxis väntar kattungar runt den 18 november, så det ska bli spännande!

 

Februari

11:e 

Hemma igen efter en helg i Norge. Pinky blev Internationell Champion och Citronmeliss tog sina två första CACIB, så det var en lyckad helg :) Jag har uppdaterat lite överallt nu. Det var mycket utställningsresultat som skulle uppdateras. på Nerks utställning så blev vår vackra Indie Supreme Champion och vi är så stolta över honom! Han hade även massor med avkommor med sig på lördagen, så det var otroligt roligt att få se dem allihopa! :) Tuff och Jeppe letar fortfarande efter sina egna hem. 

2018

Juli

10:e

Nu har vi massor med kattungar! Santana, Azula och Tiana har också fått bebisar! Så bilder kommer att laddas upp allteftersom de växer upp. :)

 

Maj

26:e

Nu har jag lagt in bilder på våra gamla kullar! Det är fortfarande tre kullar som är utan bilder. Jag måste leta vidare för att hitta de bilderna.

Kattungarna har fått sina namn och det finns nya bilder på dem.

 

17:e 

Nu har jag uppdaterat hemsidan lite då och då och har inte skrivit något här. Men jag har mest uppdaterat lite bilder och lite utställningsresultat. Scilla är dräktig och väntar kattungar vilken dag som helst... :) Indie har även parat Santana så det blir lite kattungar i mitten på juni. Indie har blivit pappa till två kullar hos SE*Mårran's Katteri. 

Jag har även skaffat en ny hane S*Broddan's Pink Floyd och det ska bli spännande att se vad han har att erbjuda till min avel :)

 

Januari

 

26:e 

Nu finns det nya bilder på alla kattungar!

 

1:a

Nu har det kommit upp nya bilder på kattungarna och alla är till salu! 

Tyvärr hände det en tråkig sak när kattungarna var 2 veckor, vår underbara Tiana fick kalciumbrist och blev inlagd. Men hon fick mediciner och fick komma hem ganska snabbt igen <3 När hon blev sjuk så hoppade Azula in som extra mamma hon älskar kattungar så hon är verkligen nöjd! Tiana fick inte dia bebisarna så vi har nappat upp dom och Saffran tog det ganska hårt och hade svårt att gå upp i vikt så hon är lite mindre än de andra. Men nu äter de riktig mat och alla mår utmärkt!

Vi har en del utställningar planerade för Indie under vintern/våren så det ska bli kul!

Indie har även haft tjejbesök av fina CH S*Pysida's Zick-Zack från SE*Sweet Evees så det är väldigt spännande! :)

2017

November

11:e

Nu har vi fått kattungar! Indium och Tiana har fått fyra små sötnosar! Det är så kul med kattungar igen och de är alldeles underbara! Mer info finns under kattungar. 

Vi har varit på en del utställningar med Indium och han är nu IC! Det är vår första IC, och vi är verkligen stolta över honom <3 Vi har fler utställningar planerade till honom och han ska så småningom få träffa lite honor så han får bli pappa fler gånger :)

Tyvärr så har Mario sternumkrok och han har nu fått bli en lycklig kastrat :) 

Vår underbara Skäggis har fått somna in. Han var vår första raskatt och anledningen att vi började med uppfödning. Det känns väldigt tomt utan honom och vi saknar honom väldigt mycket <3

 

Juli

1:a

Ny hemsida och en del som ska justeras. Nu har jag uppdaterat utställningsresultaten. Bilder på alla våra gamla kullar kommer att uppdateras när jag har hittat var jag har gömt alla de bilderna....

Vi ska fortsätta att åka på utställningar med Indium, vi har några inplanerade. :)

Vi har även planer på kattungar. Indium ska få para Santana, Azula och Tiana inom en snar framtid, så det ser vi fram emot! Vi har även lite planer med Honey Crunch :)

Scilla har flyttat in som en ny avelshona hos mig, det ska bli spännande att få kattungar efter henne så småningom. :)

//Jessica

 

 

Januari

22:e

Nu finns det nya bilder på Snövit som hon ska få heta <3

Calypso och Indie var på Nerks utställning i helgen och Callie fick CAC båda dagarna med fina bedömningar. Indie blev Ex.1 av 3 på lördagen och på söndagen blev han Ex.1 av 3, BIV och NOM, vi är så stola över honom <3 Han tyckte att det var ganska läskigt att vara på utställning men var lite lugnare på söndagen, Callie tog allt med ro och sov hela dagarna. 

//Jessica

17:e

Den 15 januari fick vi vår första siamesbebis! En liten flicka <3 Info och bilder finns under kattungar. Vi ska även till Örebro i helgen med Indium, det blir hans första utställning, så det kommer bli väldigt spännande! Även Calypso ska med, ska bli kul att se hur det går för henne :)

//Jessica

2016

December

4:e

Honey Crunch har blivit parad med SE*Sarils Abbe och vi väntar vår första siameskull runt den 15 januari! Det är så spännande och roligt! 

Oktober

28:e

Mycket har hänt, så det är mycket att uppdatera nu... Men det fixar jag :) Josefine har valt att skaffa ett eget stamnamn som heter SE*Life of Nature, och det passar henne väldigt bra! Hon har egen hemsida och facebook sida så det är bara att söka så hittar man henne där :) Så Amnesia, Calypso och Pinocchio ägs inte längre av S*Djupbäcken's, men de har nya egna sidor på SE*Life of Nature hemsida :) Vi har varit på några utställningar med Honey Crunch och Tiana så jag ska uppdatera resultaten. 

I maj så hände det en tråkig sak, vår underbara Sara fick tyvärr elakartad cancer så hon har fått somna in. V i saknar henne otroligt mycket och vi fick leva 8 underbara år tillsammans med henne <3 Hon lever vidare i sina gener, med sina barn och barnbarn. 

En roligare sak är att vi har valt att samäga SE*Life of Nature Induim tillsammans med Josefine och han har nu flyttat hem till oss, han är en alldeles underbar och mysig kattunge <3 Vi har en ny liten silverprins :D Han kommer i framtiden att få para sig med våra honor och om intresse finns så kommer han få lånas ut :) Vi kommer även åka iväg på en del utställningar med honom så det kommer bli väldigt kul :)

//Jessica

April

26:e

Nu håller jag på och uppdaterar hemsidan lite  Vi har inga kattungar till salu längre men vi har lite planer som vi håller hemliga ett litet tag till  Vi ska till Sandviken med Honey Crunch och Tiana och jag har även anmält Honey till Örebro och Uppsala och hoppas på att vi får följa med 

//Jessica

2015

November

24:e

Santana tycker att det räcker med en bebis i taget och nu har hon blivit 2 veckor! Amnesia som ska få bebisar om en vecka växer och är jättetjock! Så vi får se hur många det blir 

Oktober

24:e

Igår blev våran Manne kastrerad och kommer nu få leva som en lycklig kastrat hos oss.^^ Han har lyckats att få både Santana och Amnesia dräktiga så det är lite mini Mannes pågång iaf så nu längtar vi efter lite kattbebisar.^^ Santana väntar kattungar den 8:e november och Amnesia väntar den 2 december. 

September

6:e

Igår var Saturnus månar kullen och våran avatar Azula på sin första utställing och alla var jätte duktiga och fick fina bedömningar!^^

/Josefine

3:e

Nu har vi uppdaterad lite nya planer.^^

Juli

12:e

Nu har Pandora, Rhea och Loge flyttat hem till sina nya hem, så nu är det lite tomt här hemma utan de små liven.^^ Nu är det bara Pan som fortfarande letar efter sitt nya hem.(:

Maj

19:e

Kattungarna är nu 5 veckor gamla och veckorna bara flyger förbi! Pandora och Loge har fått sina nya hem och Calypso kommer att stanna i uppfödningen.^^ Så nu är det bara Pan och Rhea som fortfarande letar efter sitt forever home.

April

28:e

Idag fick vi hem resultaten för diplomering, så nu är jag (Josefine) och Anette diplomerade uppfödare! 

Kattungarna blev 2 veckor gamla idag och de växer på som de ska.^^ Azula är jätte glad över att ha fått lite lekkompisar, mamma katt är dock inte lika glad över det, blir en extra att hålla koll på.

15:e

Den 14:e april så födde Amnesia 5 små kattungar, förlossningen gick fort och lätt! Alla bebisar mår bra och äter på som de ska.^^ Alla kattungar har nu fått en sida så man kan gå in och kika på dem.

Mars

15:e

Alla katterna har fått in länkar på deras egna sidor till deras bilder på facebook, så nu finns det lite mer att kolla på.

/Josefine

10:e

Azula är 8 veckor gammal nu, tiden går så sjukt fort! Amnesia väntar kattungar också, hon är parad med (N)Skaujentas Vemund och hennes mage växer för var dag som går.^^

/Josefine

Februari

27:e

Azula växer så det knakar här hemma och hon har redan hunnit bli 6 veckor gammal! Hon springer runt överallt och följer efter en vart man än går. De vuxna katterna får även stå ut med en hel del bus.

/Josefine

Januari

23:e

Den 13 januari fick vi äntligen en fin liten kattunge! Hennes föräldrar är CH S*Djupbäcken´s Pinocchio och mamma är CH S*Ildrasie´s Santana. Det var en väldigt snabb och enkel förlossning och Santana är precis som förra gången en väldigt duktig mamma. Det är bara en bebis så har hon det ganska lugnt och kan ta små promenader när Azula sover, men så fort hon piper så kommer hon direkt och ska mysa med henne.  Hon är nu 10 dagar gammal och igår så hade hon öppnat båda ögonen. 

//Jessica

2014

September

7:e

I sommar så har vi haft fullt upp så det har tyvärr inte blivit några utställningar, men vi har lite andra planer på gång!

/Josefine

Februari

6:e

Nu är det ju ett tag sen kattungarna flyttade och de har det bra. Det har inte hänt mycket sen dess. Katterna växer, mest Amnesia som inte kan vara stilla alls nästan, hon måste ju leka hela tiden  Hon har fått igång alla förutom Skäggis att leka med henne. Han föredrar att få vara med sig själv :) Men hon har försökt att leka med honom några gånger. Vi har anmält Pinocchio, Santana och Amnesia till Örebros utställning och hoppas på att vi får komma med  Det blir hennes första utställning. Det var nog allt för denna gången.

//Jessica

2013

November

4:e

Nu är kattungarna 9 veckor gamla och det finns lite nya bilder på dem. Alla  pojkar är nu bokade, så det är bara lilla Naira kvar till salu! 

/Josefine

Oktober

15:e

I söndags så hämtade vi hem en ny hona som jag (Josefine) äger. Direkt när jag såg bilderna på henne så visste jag att jag skulle ha henne, hon är helt underbar!

Kattungarna blev iallafall 6 veckor igår och det finns lite nya bilder på dem!

/Josefine

11:e

Lite sent kommer de här bilderna men de är 5 veckor på dom ändå! De är helt underbara fortfarande och äter som hästar och leker som galningar! Men de kan ta det lugnt och vila/gosa ibland. När man kommer hem och ska hälsa på dem blir de så glada att de ska klättra upp på en direkt! 

Och så är det något spännande som händer i helgen! Mer säger jag inte 

// Jessica

September

30:e

Nu finns det nya bilder på kattungarna och de är nu 4 veckor gamla. Alla är pigga och glada och de har även börjat springa runt och busa med varandra en del. Första katten har även blivit bokad, vilket är Cruzeiro!

/Josefine

18:e

Kattungarna är nu 2 veckor och det finns nya bilder! De växer på bra och de försöker sig på att sitta, gå och leka!

/ Josefine och Jessica

9:e

Nu är kattungarna en vecka gamla! Alla de små missarna äter på bra och är runda och goa om magen, de har även börjat öppna ögonen lite smått.  De andra katterna har fått gå fram och hälsa och de verkar väldigt nyfikna på de små bebisarna. 

/Josefine

4:e

Nu är de äntligen här! Det var jättelängesen vi hade kattungar och nu har vi fått fyra som underverk  Ett av de roligaste sakerna med kullen är att det är vår egenuppfödda kille Pinocchio som är pappa till dom, så vi har fått använda våra egna linjer i vår avel och det tycker vi är jättekul! Vi har även konstaterat att vi har tre generationer är hemma nu ^^ Sara och Manne som är föräldrar till Pinocchio och sedan hans barn. Och Santana har hittilis varit en exemplarisk mamma! Hon ligger och myser med dom hela tiden förutom när hon ska äta eller gå på toa  Hon verkar trivas i sin nya roll som mamma 

Annars har det inte hänt så mycket annat 

//Jessica

Augusti

12:e

Nu har det äntligen blivit vår tur! Santana är dräktig!!  Det har gått ungefär 2 år sen sist! Pappa katt är vår CH S*Djupbäcken´s Pinocchio och mamma katt heter CH S*Ildrasie´s Santana. Kattungarna väntas att komma runt den 1 september. Santana har även börjat att få lite mage nu  mer information finns under fliken Kattungar  

Juli

8:e

Nu var det Santanas tur! Vi var på Nerks utsällning den 15 juni, vi hade med oss Santana och Pinocchio. Santana tävlade mot en annan hona i klassen, men hon fick sitt CAC! Så nu är även hon Champion! Så roligt!  Pinocchio mötte dock en annan hane och blev Ex.2 men med en väldigt fin bedömning! 

Vi har som sagt planer, och hoppas på att det går som vi vill  mer kommer senare...

//Jessica

Maj

26:e

Nu var det ett tag sen men jag har inte kommit för att uppdatera hemsidan... Men vi var såklart på VRK:s utställning den 4-5 maj då det är våran klubb. Och eftersom att det var så nära så bestämde vi oss för att ta med gammel katten Skäggis! Och oj oj oj, det var vi inte beredda på! Vi tänkte mest att det skulle få vara kul och att domarna tycker det är roligt att få se en gammal katt, det har uppskattats förut  Så eftersom att han numera är 10 år gammal så kunde vi ställa ut honom i veteran klassen!  Och där var han ensam veteran så han blev BIS-veteran!! Vi är så stolta över honom! När han blev bedömd så var de 5 stycken i gruppen och Skäggis som är en väldigt gammal typ av skogisen och lite kort och tjock. Så trodde vi att han skulle bli 5 av 5. Men där överraskade han oss! Han blev Ex. 4 av 5!  Är så stolt över honom! Han tog hela utställningen med ro och sov mycket. 

Vi hade med oss Santana och Pinocchio också och vi blev ännu en gång överraskade!! Pinocchio fick sitt CAC och inte nog med det på lördagen blev han även BIV och NOM!  Santana tog sitt CAC  På söndagen hade vi med oss Santana och Pinocchio, Skäggis fick stanna hemma. Santana fick då sitt andra CAC! Och Pinocchio blev Champion! Det var en otroligt lyckad helg om jag får säga det själv 

Vi har anmält oss till Örebros utställning i Juni. 

Sen har vi även lite planer  mer om dem kommer senare!

Det var nog allt för denna gången. 

//Jessica

Mars

9:e

Det har inte hänt så mycket den senaste tiden då vi inte haft så mycket på gång med katterna. Vi har inte riktigt haft tid att åka på kattutställning med katterna... Men snart ska vi på utställning igen hoppas vi! 

Santana fyller idag! 1 år så då var vi ju helt enkelt tvungna att ta lite kort på henne! Det finns lite nya bilder på hennes sida. Men det finns fler om man går in på Bilder på Katterna fliken, så finns den en rubrik som det står Santana på som det finns massor med bilder i på henne! Har nu bara hunnit göra ett galleri med bilder på henne, men tanken är att vi ska ha ett för nästan varje katt. 

Det var allt som har hänt den här gången! 

//Jessica

Februari

Nu har vi anmält oss till VRK´s kattutställning den 4-5 maj. Det ser vi fram emot.

//Anette 

Januari

27:e

Nu har det hänt sådär mycket igen... Våran alldeles underbaraste Sara fick livmoderinfektion i mitten av december. Hon blev riktigt dålig, men hon klarade sig! Så nu har hon fått bli en mycket glad kastrat! Hon har blivit otroligt glad och hon går runt och kraxar, eftersom att hon inte riktigt kan mjaua som riktiga katter... Hon gosar hela tiden och bara tar det lugnt. Inga hormoner kvar längre... Jag tycker att hon verkar inte vara lika blyg längre. Fast jag kanske inte ska säga något, då det är mig som hon kommer och gosar med hela tiden.  Men hon verkar trivas, hon har även börjat att tjocka på sig lite, hon som alltid har varit så smal 

Santana växer och piper på som vanligt och tjatar hela tiden på att hon vill ha blötmat då det är jättegott!! 

Skäggis fortsätter att gå ut fast det har varit uppåt -20 grader här!! 

Pojkarna fortsätter som vanligt att gosa med varandra! 

Vi har tagit lite nya bilder på några av katterna också! 

//Jessica

2012

December

1:a

Nu har det hänt lite Vi har nu kastrerat Gepetto, så nu hoppas vi på att han kommer att bli en lugn och gosig kastrat som kan lägga på sig lite vikt! 

Och så fyller gamla Skäggis 10 år idag! Vi har gosat och han har legat och sovit nästan hela dagen. Tänk så mycket som har hänt under de åren som vi har haft honom! Har för mig att vi fick honom lite innan han fyllde 2, så vi har haft honom i 8 år då. Han har varit så underbar hela tiden. Han ÄLSKAR att gosa och att bli kammad. Så fort han ser att man tar fram kammen kommer han och börjar spinna och lägger sig på golvet. Och han som inte ens vågade hoppa upp i en säng ligger nu och sover i sängen som om ingenting, dock är det fortfarande läskigt att gå på täcket om det är någon i sängen.  Man kanske går på den då!!   Gråa hår har han också, det fick han för ganska många år sedan på sin svanstipp    Jag hoppas så mycket på att vi ska få många fler år med honom och att han får hålla sig frisk! Min lilla gubbe 

Kan även berätta att Gepetto ligger på min arm och sover nu när jag håller på och skriver, haha 

//Jessica

Oktober

25:e

Nu har jag tagit lite kort på katterna igen, bilder finns i foto galleriet och på deras sidor. Det gick ganska bra om jag får säga det själv  

Tyvärr så har det blivit lite ändrade planer för Sara då hanen vi hade tänkt oss, har blivit kastrerad. Så nu har vi börjat att leta efter ny snygging till henne  Vi får se när det blir kattungar, det är så längesen nu! 

Annars rullar det på katterna växer mycket speciellt Santana som börjar bli stor nu 

/Jessica

Augusti

20:e

Idag har jag och Jennifer tagit lite kort på Santana, Sara och Pinocchio! Santana har blivit hela 5 månader nu!!  Hon börjar bli en stor flicka nu och hon har börjat att få fluffpäls, speciellt på svansen som börjar bli en plym. Även för Sara är det dags att få sin vinterpäls, hon får en sån fin krage då!! 

När vi var på utställningen blev Santana Ex.1 och fick komma tillbaka för nominering, men där vann en annan snygg liten katt! Och Pinocchio tog ett CAC över Gepetto! Så nu har de ett varsitt CAC 

Igår hade jag en mysig stund med tre av katterna Gepetto, Sara och Manne som låg alla i min säng och spann, det var riktigt mysigt!! 

Vi har även planer för Sara att para sig med en fin röd hane, så snart hoppas vi på ungar igen! Mer info kommer senare...

Juste, Cleo fick ju sina ungar den 28 juni! Så nu är Manne och Sara morföräldrar!! Det blev fem små underverk och de finns på deras hemsida SE*4ester. De är svart-vita förutom en som är blå-vit och några av dem är silver också! Mer info och bilder finns även under Kattungar.

Jag har uppdaterat nästan alla sidor nu 

/Jessica

Juli

1:a

Nu har Santana bott hos oss i lite mer än tre veckor, och hon ligger ofta och sover och gosar med pojkarna. Alla katterna har accepterat henne. Hon leker ofta med pojkarna, de leker jaga, leker med vippor och lite andra små leksaker  

Vi ska på Järvas utställning den 8:e med Santana, Pinocchio och Gepetto. Det kommer bli kul att åka på Santanas första utställning!! 

Juste vi vägde henne idag och hon vägde 1,9 kg! 

/Jessica

Juni

6:e

Idag på självaste  nationaldagen så var vi uppe i Umeå och hämtade en söt-snygg liten padda. S*Ildrasie´s Santana är hennes fina namn. Vi åkte dit igår och hälsade på henne och sen idag, så åkte vi den lååånga vägen hem. Santana tog resan hem med ro, i början behövde hon prata lite. Men sedan så låg hon och sov nästan hela tiden. Det var väldigt trevligt att hälsa på S*Ildrasie´s uppfödning, trevliga katter och ägare!  Och katterna hade en jättestor kattgård som de fick springa i och Santana och hennes syskon sprang och lekte i princip hela tiden som vi var där. 

/Jessica

Maj

13:e

Igår var vi på Speedcat´s utställning i Sollentuna. Vi hade med oss Pinocciho och han fick en jättefin bedömning men förlorade mot S*Ängaby´s Brutus. Han förlorade än en gång för att han har så djupa ögon och lite höga öron. 

Vi var där med våran kompis Katarina, S*Silvernalles, och hon hade med sig sin ena hona som fick en jättefin bedömning och så hade hon med sig sin nya hane S*Zygot´s Rosso Papagallo och det gick underbart bra för honom, först blev han Ex.1, sen BIV-U+J, och sen tog domaren fram alla hennes katter som hon hade tagit tillbaka för nominering och då så ställde hon upp alla, vuxna, kastrater, juniorer och ungdjur. Och satte alla i ordningen som hon tyckte om dem. Och Poppe (som han kallas), han blev etta utav alla hennes katter som hon hade haft på hela dagen  Så han blev såklart NOM, och i panelen blev han BIS, och det var hans första utställning! STORT GRATTIS till Katarina och Poppe! Det var en trevlig utställningsdag.

Det har inte hänt så mycket annat... Katterna sover och myser av att få sola i den sköna vårsolen  

/Jessica

Mars

27:e

Den 3 mars var vi på Nerikes utställning i Örebro. Vi hade med oss pojkarna, och de fick jätte fin bedömning. Pinocchio blev ex.4 av 5 och Gepetto blev ex.5 av 5. De mötte väldigt fina katter. Pojkarna hade också fått för mjuk päls, men då är det mjukt att klappa dom iallafall  

Vi vägde Manne härom dagen och han vägde 8 kg, fast han varit väldigt glad i maten på senaste tiden, så han har en liten, liten, liten mage  Banzai blev ju kastrerad för inte så längesen, och man har märk att hon är inte lika orolig. Och så har hon ätit lite så hon har lite mage, men det är bra för att hon var lite smal tidigare. 

Nu när våren har börjat komma och solen skiner, så katterna ligger mycket i kattgården och vilar i värmen. Och Skäggis njuter av att vara ute, han har väntat på våren hela vintern. Han är så lycklig när han får vara ute 

/Jessica     

 

Januari

24:e

Nu var det jätte längesen vi uppdaterade sidan. Och jag tror vi har bestämt att vi ska behålla pojkarna/tvillingarna eller som de heter på riktigt Gepetto och Pinocchio.  Vi har fastnat så mycket för dom. Jag säger att Gepetto är min och Josefine säger att Pinocchio är hennes... Banzai som vi har försökt att para, har tyvärr inte blivit dräktig. Så nu har hon fått bli en kastrat och behöver hon inte gå runt och löpa något mer. Figaro och Cleo trivs bra i deras hem. Cleo var på en utställning i höstas och hon blev Ex.1 då! Vi var på Fräsets utställning i Rasbo med pojkarna. De har ju samma färg så de går mot varandra, men Gepetto tog CAC över Pinocchio så Pinocchio blev Ex.2  Och de fick kanon bedömningar!!

/Jessica

2011

Augusti

23:e

Nu är Cleo såld! Vi ska åka till hennes nya hem och lämna henne. Hon kommer troligen att bli utställd och va till avel! Så det är väldigt kul! Hon kommer att få bo med två andra katter, en skogis och en huskatt. Jag tror hon kommer stortrivas där med dom! Men det kommer bli tomt nu när det bara kommer vara två kattungar kvar... Men vi hoppas att Pinocchio och Gepetto också får sina hem snart! 

/ Jessica

10:e

Idag tog vi lite bilder på kattungarna och det var inte många som blev bra men det finns en bild på alla kattungarna på samma kort, tillsammans, som blev ganska bra. Den finns på Förstasidan.

/Anette

Juli

24:e

Nu har jag uppdaterat framsidan med en bild på våra kaninungar. Pappan är våran Herr Pelle Kanin och mamman är grannens Mona. Tre av dom är bokade, så tre är fortfarande Till Salu. Visst är dom söta!! 

/Jessica och Anette

15:e

Jag har uppdaterat framsidan med en fin bild på Skäggis jag tog idag, och så skrev jag lite rader på Skäggis och Flisans sidor. 

/Jessica

5:e

Igår tog vi nya kort på kattungarna, 17 veckor gamla och helt underbart gosiga. Två spann fast vi var ute med nya saker att titta på. Cleo, Gepetto och Pinocchio är fortfarande till salu och letar efter egna hem att få gosa och leka i. 

/Jessica

Juni

12:e

Manne och Gepetto var den 4 juni på NERKs utställning i Örebro. Det gick väldigt bra och Gepetto var jätte duktig i bedömmningen, han blev Ex. 1 av 2 och Manne tog sitt första CACIB! Kattungarna älskar att vara i kattgården och bara ligga och sova i värmen tillsammans med mamma Sara, som har varit en riktigt duktig mamma. Hon går runt lite då och då och ropar på sina bebisar så hon vet var dom är.

/Jessica

Maj

22:a

Manne tog CAC båda dagarna i Bollnäs på HÄKs utställning så det betyder att han nu har blivit Champion! 

/Josefine

17:e

Nu har jag äntligen tagit lite bilder på kattungarna enskilt, de är 10 veckor och 5 dagar på bilderna. Vi ska även åka på utställning med Manne i helgen till Bollnäs HÄK-utställning, och vi hoppas att det kommer gå bra. 

/Jessica

April 

19:e

VRK utställningen gick jätte bra för Manne. På lördagen så blev han Ex.1 och på söndagen så tog han sitt första CAC! 

/Josefine

15:e

Kattungarna är nu 6 veckor gamla och idag då blev även lilla Figaro bokad, finns 3 kvar till salu nu. Imorgon så ska Manne på VRKs utställning och han ska vara med på båda dagarna. Han kommer att vara i klass 11 på lördagen och sen på söndagen så kommer han att komma upp i vuxen klass alltså klass 9!

/Josefine o Jessica

9:e

Nu har nya bilder på kattungarna kommit, dom är väldigt lekfulla och springer runt, kommer upp i knän och gosar och leker i famnen.  De är också tillräckligt gamla för att få besök och bli tingade nu.

Vi har idag varit på Birkas utställning och Manne blev Ex.1 av 1. Vi kommer att åka dit imorgon också. Hoppas det går bra då också!

/Jessica

1:a

På SK utställningen i Sollentuna så kom Manne på andra plats båda dagarna. Kattungarna är nu 4 veckor och har börjat springa runt lite mer och leker med varandra. Det har även kommit upp nya bilder.  

/Josefine

Mars 

24:e

I helgen så ska vi på SK utställningen i Sollentuna med Manne. Kattungarna är nu 3 veckor och det har kommit upp lite nya bilder. 

22:a

Alla kattungar har nu öppnat ögonen. De har även börjat använda sig av sina ben och börjat bli mer rörliga. Mammakatt mår bra och tar hand om sina missar ordentligt. 

10:e

Alla kattungarna mår bra och alla har nu dubblat sin födelsevikt. Lilla Cleo har börjat öppna ögonen lite smått och de andra är påväg. Dom har börjat använda tassarna och greppar tag i allt dom får tag på. 

6:e

Idag har vi tagit kort på dom små missarna, alla går upp fint i vikt och äter ordentligt! Den största väger 148g och den minsta väger 126g. Kattungarna har även fått egna namn nu och temat är Pinocchio. Mammakatt är jätte duktig och tar hand om sina små liv. Pappakatt har även varit inne och hälsat på sina små bebisar. 

3:de

Idag har vi fått fyra kattungar efter Manne och Sara. Alla kattungar är friska och krya och födda på den 63 dagen. Igår märkte vi att Sara verkade ha ont, och sen idag när klockan var halv tolv sa hon att det började vara dags. 

Tio över tolv kom den första kattungen, och hon fattade inte riktigt att hon skulle bita av navel strängen, så den första kattungen fick vi avnavla, så efter det fattade hon vad hon skulle göra och en halv timme efter den första kattunge, kom den andra och hon navlade av den själv. Efter den andra dröjde det 1 och en halv timme tills den tredje kom, och den sista kom en halv timme efter den tredje. Sen somnade mamma katt medan kattungarna diade på henne. Hon var jätteduktig för att vara första gången. 

Februari

1:a

För fyra och en halv vecka sen visade ju det sig att Sara var skendräktig och började löpa, och i samtidigt som hon började att löpa blev Manne könsmogen. Idag så var vi hos veterinären och gjorde ultraljud på Saras mage, för och se om hon var dräktig. Vi var inte helt säkra då hon varit skendräktig två gånger, men vi började att tro att hon var dräktig då hennes tuttar vart rosa igen och från vecka 3 och vecka 4 gick hon upp 3 hekto. Så idag när vi kollade så fanns det minst fyra ungar där i. Det var kul att få se hur det ser ut i hennes mage och så fick vi se dem röra sig och hjärtat picka.  Så slutet av vecka 9 kommer vi att få kattungar mellan CH S*Fairyhearts Hicka Persika (NFO ns 03 22) och S*Silvernalle´s Talisman (NFO n 24). Mer info under kattungar. 

Januari

31:a

Igår var vi på Nerks utställning och Manne blev först Ex.1 av 2 och sen förlorade han BIV:en mot en otroligt snygg liten 3 månaders kattunge som var på sin första utställning, men han skulle tillbaka för nomineringen, då mötte han en skogishona och en jättestor Ragdoll som jag trodde skulle få Nom:en, men då började hon prata om att den hade dåliga öron... Så då vann Manne Nom:en och skötte sig jättebra i panelen.  Vi har anmält till några utställningar nu och hoppas att vi får komma med. 

22:a

Det har inte hänt mycket men vi ska på Nerk utställningen på söndagen och Manne kommer att ställas som junior för första gången. 

6:e

Sara visade sig vara skendräktig igen, då hon började löpa efter 7 veckor, fast vi var lite misstänksamma då hon bara hade gått upp ett hekto... Vi väntar på nästa löp... Vi har anmält Manne till Örebro utställningen och hoppas på att vi kommit med.